por.pil.020 Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 Dokładnie, ponadto masz zaświadczenie z poczty polskiej spisane w obecności jej pracowników, że przesyłka dotarła uszkodzona.Musisz dalej walczyć, powodzenia!
Szybkizpodlasia Napisano 19 Kwiecień 2011 Autor Napisano 19 Kwiecień 2011 wiem , że mam zaświadczenie z poczty, ale zeznania pani z poczty były takie , że niby przyszedłem do nich później a nie rozpakowałem paczki przy niej i ona jeszcze zeznala że to ona sama spisała protokół uszkodzenia przesyłki....a cały jest napisany przezemnie moim pismem
macbaton Napisano 24 Kwiecień 2011 Napisano 24 Kwiecień 2011 no to masz chłopie problem. Jeżeli pani z okienka zeznała, że nie otwierałeś przy niej ale wyszedłeś i po chwili wróciłeś, do tego sam spisałeś protokół a ona tylko podpisała to chyba raczej nie idzie na Twoją korzyść?Nic się nie łam, walcz o swoje, bo przecież jesteś niewinny.Pozdrawiam i powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.