Defekt Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Polecam obejrzeć! Broń, sztuki walki, złoto, do tego bardzo ciekawa muzyka i oczywiście chłopaki z Polski z wykrywaczami.http://www.youtube.com/watch?v=F7kwd2SAEZY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Czy to nie jest już obsesja/szaleństwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Jaki to kawałek leci? autor/tytuł?co do samego filmikusam bym takiego nie zrobił bo nie umiem..ale filmik nędznyW las z ładownicami,karabinkami,same karki niemal..Jeśli takie coś ma kształtować wizerunek detektorysty nie tylko na youtube ale ogólnie w sieci to chyba jak ktoś to ładnie kiedyś napisał bodajże Vis idę się zakopać w ziemniaki do wiosny" w skali 1-10 nie wiem czy 3bym dał.Nędza,czy chęć popisania się że ma się dostęp do strzelnic,broni,albo różnej maści kontakty" jakkolwiek je zwałAle straciłem czas na ten filmik,już wolałbym oglądać inny,też kręcony przez chłopaków w Polsce,gdzie jest tylko jeden dołek i filmowane jak kopią,gdzie słychać emocje,widać ruch szpadlem,jak coś wyjmują w końcu z niego,hałerka wz.31Mam nadzieję że przynajmniej na pisanie tego posta nie zmarnowałem czasu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 kawałek Analogsów http://www.youtube.com/watch?v=OKtlwKU5ht8&feature=related w oryginale Clash , sam filmik śmieszny, trochę dystansu, sztabki złota, czy zamalowane oczy u psa, nie wszystko trza brać na serio, nie wszytko ma być mega poważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznie_szukający Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Robić filmik i zakrywać twarz szkoda słów jeszcze w dodatku broń pokazana... tak, tak nic tylko teraz pozostaje się bać polskiego detektorysty :D. Ocena jaką dałeś 3" w skali do 10 jest troszkę za wysoka, jak dla mnie grubo poniżej zera. Przez filmik chyba chcieli pokazać, że oni są macho...Cóż panowie próba nieudana musicie starać się dalej.Pozdo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 25 Luty 2011 Autor Share Napisano 25 Luty 2011 Chciałem sprostować, ja nie popieram tego typu zachowań, nagrań udostępnianych w sieci. Wyobraźcie sobie jak będzie reagował Kowalski, który zobaczy ten filmik, a później kogoś z wykrywaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 O to mi właśnie chodzi..Jeśli już ktoś się bierze za kształtowanie wizerunku talerzowca w sieci to nie takim badziewiem..jeśli były by to nagrania tego typu :http://www.tvs.pl/informacje/27137/to myślę że lepiej one kształtują wizerunek niż popisowe karki z karabinkami itp..co do Analogsów,spodobała mi się kapela:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Nie słyszałeś wcześniej analogsów, phyy...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 nie:)nadrobię!obiecauje!przy komandosie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Dla mnie duże dzieci z małym rozumkiem i szerokim karkiem. Żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Wszystko rozumiem poza tym co ma do tego postura ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 stereotypy są,były i będą..nie pomaga to na kształtowanie wizerunku,jeszcze z takim zestawieniem jak na filmiku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 kark z kanarkiem hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Bezsensu, po kiego grzyba pompka", kałach czy inna lufa w lesie!? może w Kosowie to nagrywane! brrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Pewnie chłopaki nie chcą dać się zaskoczyć Straży Leżniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.