sudajew Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 najpierw hełm, podejrzewam że kacapski, ale pewności nie mam, znajdowałem zdjęcia podobnych, ale inne miało po 6 otworów na nity a ten ma 3
sudajew Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 koledze poszukiwaczowi dziękuje za trafne id, a Wy Panowie jak chcecie licznik powiększyć to zapraszam na hyde park bo jakoś mi nie pomogliście
chemik3 Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Jeśli Kolega liczy na pomoc to najpierw sam powinien zatroszczyć się o jak najwięcej szczegółów przedmiotu a w tym wypadku lepsze wykadrowanie sygnatury na łyżce lub przepisanie bić. Z takiego zdjęcia nic nie da się odczytać.Pozdrawiam
mietek Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 1) Na zdjeciu guzik widac2) Jak sygnatura jest przepisana mozna pozniej znalezc watek za pomoca wszukiwarki.3) Polecam przeczytanie regulaminuKolejny pasozyt forumowy, zero wkladu wlasnego, potem jeszcze pretensje....Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:11 17-02-2011
Pytanie
sudajew
najpierw hełm, podejrzewam że kacapski, ale pewności nie mam, znajdowałem zdjęcia podobnych, ale inne miało po 6 otworów na nity a ten ma 3
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.