grzen10 Napisano 16 Luty 2011 Autor Share Napisano 16 Luty 2011 GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ GRH OKA Z NAMYSŁOWA ZAPRASZA 19 MARCA 2011 NA POKAZ ODTWORZENIA WALKI Z 1945 ROKU KTÓRA MIAŁA MIEJSCE W SMARCHOWICACH ŚLĄSKICH I POKAZ ODBĘDZIE SIĘ WŁAŚNIE NA TYM TERENIE W SMARCHOWICACH ŚLĄSKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 a czemu krzyczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzen10 Napisano 16 Luty 2011 Autor Share Napisano 16 Luty 2011 sorki jakoś tak napisałem z dużej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 kto się będzie tłukł i z kim? Chodzi mi o grh uczestniczące w potyczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Przede wszystkim:1. Plan imprezy (w tym czas trwania imprezy)2. Jakie formacje3. Jak z logistyką (wyżywienie, dojazd, organizacja efektów piro, broni itp, itd)4. Ach - no właśnie i najistotniejsza informacja - kogo zaprasza Grh Oka z Namysłowa? bo nie mogę się doszukać...Od tego powinno się zaczynać ogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Może by wypadało podać więcej szczegółów dotyczących tej imprezy i inscenizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Witam.Piszę z ramienia organizatora, czyli GRH Oka.Prócz mnie, nikt z organizatorów nie jest zarejestrowany na forum. Użytkownik grzen10 nie jest zaangażowany w organizację rekonstrukcji w Smarchowicach Śląskich- nawet nie wiem kim szanowny kolega jest. Oczywiście rekonstrukcja w Smarchowicach Śląskich odbędzie się 19 marca 2011r na terenie autentycznych walk z okresu 2 wojny światowej. Szczegóły podam za jakiś tydzień. O postępach w organizacji będę informował ja. Posty tego użytkownika są jak się domyślam złośliwe, a sam użytkownik wrogo nastawiony do grupy, lub rekonstrukcji.PozdrawiamSztuk Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 w takim razie czekamy. Nie odniosłem wrażenia że kolega grzen jest złośliwy, lub też ma coś do Was. Nie bronię go bo też nie wiem kto to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzen10 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 Slajmi130 masz całkowitą racje chyba nikt nie odczuł żebym chciał coś złośliwego napisać nie wiem dlaczego sztuk tomasz tak myśli ale każdy ma swoje zdanie ok ja nie chciałem pisać nic złośliwego i nie napisałem a to że nie znasz mego nicku to nie znaczy że mnie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 Ale się ciesze, że w końcu w opolskim się coś ruszyło z drugo wojenną rekonstrukcją :) Sam próbowałem w zeszłym roku przebić się w Nysie z tematem rekonstrukcji, ale pomysł zdechł pod płotem.Wspomógł bym Was swoją osobą (grenadier Waffen-SS), ale akurat mam w tym terminie manewry grupowe :)ale mimo to trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 GRH 8 PPLEG zie przypomina z rozmowy w Poznaniu jesteśmy gotowi do przyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 Kamilo, masz numer telefonu do kogoś od nas?Jeśli nie to proszę o kontakt:603 209 417 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.