Skocz do zawartości

rekonstrukcja

Rekomendowane odpowiedzi

GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ GRH OKA Z NAMYSŁOWA ZAPRASZA 19 MARCA 2011 NA POKAZ ODTWORZENIA WALKI Z 1945 ROKU KTÓRA MIAŁA MIEJSCE W SMARCHOWICACH ŚLĄSKICH I POKAZ ODBĘDZIE SIĘ WŁAŚNIE NA TYM TERENIE W SMARCHOWICACH ŚLĄSKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Przede wszystkim:
1. Plan imprezy (w tym czas trwania imprezy)
2. Jakie formacje
3. Jak z logistyką (wyżywienie, dojazd, organizacja efektów piro, broni itp, itd)
4. Ach - no właśnie i najistotniejsza informacja - kogo zaprasza Grh Oka z Namysłowa? bo nie mogę się doszukać...

Od tego powinno się zaczynać ogłoszenie

Witam.
Piszę z ramienia organizatora, czyli GRH Oka.
Prócz mnie, nikt z organizatorów nie jest zarejestrowany na forum. Użytkownik grzen10 nie jest zaangażowany w organizację rekonstrukcji w Smarchowicach Śląskich- nawet nie wiem kim szanowny kolega jest.

Oczywiście rekonstrukcja w Smarchowicach Śląskich odbędzie się 19 marca 2011r na terenie autentycznych walk z okresu 2 wojny światowej. Szczegóły podam za jakiś tydzień.

O postępach w organizacji będę informował ja.
Posty tego użytkownika są jak się domyślam złośliwe, a sam użytkownik wrogo nastawiony do grupy, lub rekonstrukcji.

Pozdrawiam
Sztuk Tomasz

Slajmi130 masz całkowitą racje chyba nikt nie odczuł żebym chciał coś złośliwego napisać nie wiem dlaczego sztuk tomasz tak myśli ale każdy ma swoje zdanie ok ja nie chciałem pisać nic złośliwego i nie napisałem a to że nie znasz mego nicku to nie znaczy że mnie nie znasz

Ale się ciesze, że w końcu w opolskim się coś ruszyło z drugo wojenną rekonstrukcją :) Sam próbowałem w zeszłym roku przebić się w Nysie z tematem rekonstrukcji, ale pomysł zdechł pod płotem.
Wspomógł bym Was swoją osobą (grenadier Waffen-SS), ale akurat mam w tym terminie manewry grupowe :)
ale mimo to trzymam kciuki :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie