rafal_etz Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ja chodzę z wykrywką 2 lata a jeszcze żadnej klamerki nie trafiłem i nie wiem dlaczego. Trafiłem kilka hełmów manierki masy łusek i innych przedmiotów a klamerki jeszcze nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
snajper-s1 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 A ja hełmu jeszcze nie, a klamerek kilkadziesiąt ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek1990 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ja pomykam juz około 6 latek i pamiętam czasy gdy i bez wykrywki dało sie sporo dobra nazbierac niestety mój pech polega na braku szczęścia do hełmów i klamer bo ani jednej nie znalazłem jeszcze :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorax Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 adek 6 lat na naszych terenach i zadnej klamerki??!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek1990 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Dokładnie takto sie nazywa pech kumple na wypadach wyciagali a ja nic chyba gorszego pecha nie ma ale jestem wytrwały i wciąż szukam .... Moze sie poszczęsci kiedys wreszcie pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorax Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Adek trzymam kciuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek1990 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Dzięki Vorax za wsparcie w tych cięzkich chwilach ;)pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.