rafal_etz Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Ja chodzę z wykrywką 2 lata a jeszcze żadnej klamerki nie trafiłem i nie wiem dlaczego. Trafiłem kilka hełmów manierki masy łusek i innych przedmiotów a klamerki jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 A ja hełmu jeszcze nie, a klamerek kilkadziesiąt ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Ja pomykam juz około 6 latek i pamiętam czasy gdy i bez wykrywki dało sie sporo dobra nazbierac niestety mój pech polega na braku szczęścia do hełmów i klamer bo ani jednej nie znalazłem jeszcze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 adek 6 lat na naszych terenach i zadnej klamerki??!?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Dokładnie takto sie nazywa pech kumple na wypadach wyciagali a ja nic chyba gorszego pecha nie ma ale jestem wytrwały i wciąż szukam .... Moze sie poszczęsci kiedys wreszcie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Adek trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1990 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Dzięki Vorax za wsparcie w tych cięzkich chwilach ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.