mlody0283 Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Witam. Wie ktoś może z jakich lat może pochodzić, kto ją mógł nosić i przypuszczalnie z jakiego materiału jest wykonana. Na moje to mosiadz ale nie jestem pewien.Nie wiem jak to sprawdzić. Znalazłem ją w sąsiedztwie pałacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlody0283 Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlody0283 Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otrong Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Sprawdź dokładnie czy nie jest w środku napisane LIEBE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 popularnie zwana izuterią odpustową", choć może tak do końca nią nie jest.kupowana przez tę warstwę społeczeństwa, której nie było stać na tego typu przedmioty ze szlachetniejszych kruszców.coś niecoś w tym temacie :http://myvimu.com/collection/163-pozdro- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mlody0283
Witam. Wie ktoś może z jakich lat może pochodzić, kto ją mógł nosić i przypuszczalnie z jakiego materiału jest wykonana. Na moje to mosiadz ale nie jestem pewien.Nie wiem jak to sprawdzić. Znalazłem ją w sąsiedztwie pałacu.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.