mlody0283 Napisano 15 Luty 2011 Autor Napisano 15 Luty 2011 Witam. Wie ktoś może z jakich lat może pochodzić, kto ją mógł nosić i przypuszczalnie z jakiego materiału jest wykonana. Na moje to mosiadz ale nie jestem pewien.Nie wiem jak to sprawdzić. Znalazłem ją w sąsiedztwie pałacu.
otrong Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 Sprawdź dokładnie czy nie jest w środku napisane LIEBE"
tyfus Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 popularnie zwana izuterią odpustową", choć może tak do końca nią nie jest.kupowana przez tę warstwę społeczeństwa, której nie było stać na tego typu przedmioty ze szlachetniejszych kruszców.coś niecoś w tym temacie :http://myvimu.com/collection/163-pozdro-
Pytanie
mlody0283
Witam. Wie ktoś może z jakich lat może pochodzić, kto ją mógł nosić i przypuszczalnie z jakiego materiału jest wykonana. Na moje to mosiadz ale nie jestem pewien.Nie wiem jak to sprawdzić. Znalazłem ją w sąsiedztwie pałacu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.