Komandos94 Napisano 14 Luty 2011 Autor Napisano 14 Luty 2011 Witam ostatnio wpadła mi do kolekcji niemiecka apteczka „luftschutz-hausapotheke”Chciał bym sobie skompletować ej wyposażenie wiec bardzo bym prosił o podpowiedzi co powinno się w niej znałeś. Mile widziane będą zdjęcia. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Komandos94
kloki Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Na drzwiczkach od wewnątrz powinieneś mieć kartę wyposażenia apteczki, tam jest cała lista
ziarnoo Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 ja posiadam ta karteczke, ale jest podarta, ale moge podac ci kilka zeczy ktore powinny sie w niej znalesc
ziarnoo Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 wata,gaza opatrunkowa, bandaze,krople zoladkowe,amoniak,krople walerianowe,puder siarkowy,puder ichtiolowy, masc borowa,masc na oczy, veramidon, paleczki szklane,zakraplacz. mam potargana liste wiec to nie cale wyposazenie. pozdrawiam wowps a jak kolega che pozyskac fanty do niej?
Komandos94 Napisano 16 Luty 2011 Autor Napisano 16 Luty 2011 Będę szukał na rożnych aukcjach i po znajomych:) Ale najpierw muszę znaleźć sama to rozpiskę co jest na dziczkach bo niestety w mojej nie ma i to jest jedyny defekt mojej apteczki:). Jeżeli by ktoś posiadał owo na zbyciu proszę pisać w temacie.
tyfus Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 cyt. : Jeżeli by ktoś posiadał owo na zbyciu proszę pisać w temacie."nie w temacie oferty na priv.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.