Thomson. Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 Witam. Ostatnio trafiłem kilka pudełek po ładunkach miotających, które mają ładnie zachowane papierowe nalepki. Jak je zabezpieczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Pudełka czy nalepki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 http://wehrmachts.kisten.free.fr/boitier_zusatzldg8cm.htm cos takiego np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 Tak nalepki. Dodam, że właśnie je wysuszyłem. Myślę, że zakonserwuje je wikolem rozpuszczonym w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Jak wyschną, to już się nie będą sypać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.