Skocz do zawartości

Co warto kupić do 1000 zł

inaczej90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć jestem tu nowy.Doradżcie mi co kupić,aby szukać i znajdować np. drobne monety i małe przedmioty, jaki kupic wykrywacz.Widziałem na Allegro Midasy.Czy waszym zdanie warto je kupować do poszukiwań małych przedmiotów?
a co myslicie o tym:
http://allegro.pl

Nie chce od razu znajdować wielkich przedmiotów, na razie zależy mi aby szukać drobnicy na małej głębokości.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 06:18 14-02-2011
  • 2 weeks later...
Napisano
Midas to sprzęt na militarkę, a nie kolorową drobnice co nie znaczy, że monety im nie znajdziesz. W przedziale do 1000 zł to Ace 250, Fisher F2 lub White's Coinmaster / Coinmaster Pro, który nowy kosztuje 1099 zł.
Moim zdaniem Coinmaster będzie najlepszy.
Napisano
Dla początkującego to zdecydowanie Fisher F2 jest prościutki w obsłudze, lekki i naprawdę skuteczny na drobnicę. Ja osobiście też zaczynałem z tym wykrywaczem i z czystym sumieniem polecam, miałem nim naprawdę super trafienia i nieraz bardzo mnie zaskoczył.
Napisano
Witam, dla początkującego z całym sumieniem mogę polecić minelaba x-terre 30, sam z nim zaczynałem swoja przygodę parę lat temu. Wykrywacz banalnie prosty w obsłudze, lekki, a przede wszystkim bardzo skuteczny na monetki które równiez bardzo ładnie sygnalizuje. Jeżeli idzie o zasięgi jak na początek w zupełności Tobie starczą, zarówno Ace 250 jak i minelab są znakomitymi wykrywaczami w swojej klasie cenowej, mimo tego wybrałbym jednak minelaba, chociaż muszę zaznaczyć to iż nigdy przysłowiowego kanarka" nie miałem w rękach. Pozdrawiam
Napisano
A ACE 250 uzywane jeszcze lepiej. Nie stracisz przy odsprzedazy jak bys znielubil to hobby, a jak polubisz to moze ACE juz na zawsze z Toba zostanie. Nawet jak cos drozszego sobie dokupisz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie