Brzęczyszczykiewicz Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Na siłę się nie sprzeda, dlatego najpierw trzeba przekonać, że tak jest lepiej". Cały świat się kreci na praniu mózgów nabywców.Rozumiem, że sonda ażurowa jest wskazana dla sprzętów, w których wszystkie fanty w zasięgu można mieć bez kopania ;)Do wyznaczania punktu kopania, jeśli już ktoś musi widzieć matkę ziemię przez sondę, wystarczy otwór centralny.Wizualna lekkość... muszę zapamiętać ten slogan w celach marketingowych ;)Nie ma przypadkiem takiego napisu na pudełku ACE? To by wiele tłumaczyło :)))
armand Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Użytkownicy również domagają się zmian! Trzeba mieć powód, aby stary wykrywacz zamienić na nowy. Była sonda pełna, była pełna eliptyczna, była sonda z pawim oczkiem, była sonda ażurowa, była motylowata, była okularowata, była sonda eliptyczna ażurowa, była sonda eliptyczna ażurowa z jednym podcięciem, a teraz hitem jest eliptyczna ażurowa z dwoma podcięciami. Kto wymyśli nowy kształt sondy?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Ja tam wolę wymyślać rzeczy, które mają sens większy niż tylko wizualny ;)
Kokojambo Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Kolego B. to wymyśl w końcu coś sensownego bo juz drugi rok pierzesz mózgi na forach potencjalnym klientom a wykrywacza wciąż ni ma.
PUMA1 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Brzęczyszczykiewicz ale podniosłeś ciśnienie kolego jak już zacząłeś to dokończ, ja jestem bardzo ciekawy co to za model.
Damian84 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Magnetic... super wykrywacz, jest tego sporo na innym forum...
slaweqsb Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Witam wszystkich. A dlaczego poprostu nikt nie zakopie takiego słoika pełnego monet i wtedy można zrobić rzeczywiste porównanie wykrywaczy.slaweqsb
Brzęczyszczykiewicz Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Dokończę kiedy uznam za stosowne. Na razie nie zamierzam ani kontynuować ani rozbudowywać strony, żeby nie zainicjować kolejnych kilku bezsensownych wątków. Raz wystarczy.
Kokojambo Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Dokończysz kiedy uznasz za stosowne??? hehehe dobre. Napisz lepiej, że dokończysz, kiedy rozwiążesz wszystkie problemy techniczne jakie wiążą się z poprzeczką którą sobie sam postawiłeś. Tak czy owak pozdrawiam.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Nie mam już żadnych problemów technicznych do rozwiązania związanych z sama konstrukcją.Niemniej nie zamierzam nic więcej pisać, bo domyślam się scenariusza wydarzeń :) Dopiero kiedy WSZYSTKO będzie gotowe a ja będę miał wykrystalizowaną wizję CO z tym dalej zrobić. Nie odczuwam żadnego ciśnienia na termin. I to jest moja ostatnia wypowiedź na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.