Skocz do zawartości

Jaki kupić lepiej na głębsze szukanie słoik z monetami złotymi

bikemax771

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na siłę się nie sprzeda, dlatego najpierw trzeba przekonać, że tak jest lepiej". Cały świat się kreci na praniu mózgów nabywców.
Rozumiem, że sonda ażurowa jest wskazana dla sprzętów, w których wszystkie fanty w zasięgu można mieć bez kopania ;)

Do wyznaczania punktu kopania, jeśli już ktoś musi widzieć matkę ziemię przez sondę, wystarczy otwór centralny.

Wizualna lekkość... muszę zapamiętać ten slogan w celach marketingowych ;)
Nie ma przypadkiem takiego napisu na pudełku ACE? To by wiele tłumaczyło :)))
  • Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Użytkownicy również domagają się zmian! Trzeba mieć powód, aby stary wykrywacz zamienić na nowy.
Była sonda pełna, była pełna eliptyczna, była sonda z pawim oczkiem, była sonda ażurowa, była motylowata, była okularowata, była sonda eliptyczna ażurowa, była sonda eliptyczna ażurowa z jednym podcięciem, a teraz hitem jest eliptyczna ażurowa z dwoma podcięciami.
Kto wymyśli nowy kształt sondy?
Napisano
Kolego B. to wymyśl w końcu coś sensownego bo juz drugi rok pierzesz mózgi na forach potencjalnym klientom a wykrywacza wciąż ni ma.
Napisano
Brzęczyszczykiewicz ale podniosłeś ciśnienie kolego jak już zacząłeś to dokończ, ja jestem bardzo ciekawy co to za model.
Napisano
Witam wszystkich. A dlaczego poprostu nikt nie zakopie takiego słoika pełnego monet i wtedy można zrobić rzeczywiste porównanie wykrywaczy.slaweqsb
Napisano
Dokończysz kiedy uznasz za stosowne??? hehehe dobre. Napisz lepiej, że dokończysz, kiedy rozwiążesz wszystkie problemy techniczne jakie wiążą się z poprzeczką którą sobie sam postawiłeś. Tak czy owak pozdrawiam.
Napisano
Nie mam już żadnych problemów technicznych do rozwiązania związanych z sama konstrukcją.
Niemniej nie zamierzam nic więcej pisać, bo domyślam się scenariusza wydarzeń :) Dopiero kiedy WSZYSTKO będzie gotowe a ja będę miał wykrystalizowaną wizję CO z tym dalej zrobić. Nie odczuwam żadnego ciśnienia na termin. I to jest moja ostatnia wypowiedź na ten temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie