wodnik.szuwarek1 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Szukam map sztabowych z zaznaczonymi okopami z terenów Polańczyk ,Cisna,Baligród ,Ustrzyki Dolne
snajper-s1 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Taak, oczywiście, z zaznaczonymi okopami.... bo ktos chodził i nakładał na mapy setki kilometrów okopów..
steell Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 na mapach sztabowych nie zaznacza sie okopów kolego, możliwe że zaznaczone zostaną pozostałości rowów przeciwczołgowych jako zagłębienia terenu ale na pewno nie zwykłe okopy.
Frozzer Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 no, przez korony drzew w lasach bukowych idealnie widac okopy :)
cobrasaper Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Witam właśnie jestem pośiadaczem jednej takiej mapy ,dostałem ją od starego leśnika ,co miałem wyćiągnąć to wyćiągnołem zostały same resztki jak to sie mówi z chleba ,,pozdro kolego
wodnik.szuwarek1 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 A czy takie może mapy z liniami okopów posiada leśnictwo .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.