wodnik.szuwarek1 Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 Szukam map sztabowych z zaznaczonymi okopami z terenów Polańczyk ,Cisna,Baligród ,Ustrzyki Dolne
snajper-s1 Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 Taak, oczywiście, z zaznaczonymi okopami.... bo ktos chodził i nakładał na mapy setki kilometrów okopów..
steell Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 na mapach sztabowych nie zaznacza sie okopów kolego, możliwe że zaznaczone zostaną pozostałości rowów przeciwczołgowych jako zagłębienia terenu ale na pewno nie zwykłe okopy.
Frozzer Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 no, przez korony drzew w lasach bukowych idealnie widac okopy :)
cobrasaper Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 Witam właśnie jestem pośiadaczem jednej takiej mapy ,dostałem ją od starego leśnika ,co miałem wyćiągnąć to wyćiągnołem zostały same resztki jak to sie mówi z chleba ,,pozdro kolego
wodnik.szuwarek1 Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 A czy takie może mapy z liniami okopów posiada leśnictwo .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.