jacenty2004 Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Co to za rakietnice? J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 Pierwsza to faktycznie Niemiec lub Austriak,ale ta skrócona ma inny kurek.Gdzieś chyba widziałem coś takiego robionego przez Rosjan? Nie jestem jednak tak do końca pewny,czy to jest jakaś ich przeróbko-podróbka? J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Jak dla mnie, to niemcy I wojna. Ale może się mylę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 A może jednak Ktoś wie. J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Cze.Jak na moj gust- to Austria IWW.Wzorowana na niemieckich rakietnicach.Produkowala ja firma Steyr.Powinna miec sygnature Steyr lub AZF.Pierwsze zdjecie to przepisowa rakietnica.Drugie- to samo- ale wwersja skrocona.Pozdro.India. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 AAAAAAch... Ta India to się zna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 Co to za rakietnice? J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 I druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
jacenty2004
Co to za rakietnice? J.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.