WST 1939 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 Niestety tylko kopie z Chin :), ale afera głośna w naszej regionalnej TV. http://www.tvp.pl/gdansk/aktualnosci/spoleczne/kordziki-z-symbolami-ss-zatrzymali-gdynscy-celnicy/3880736Jak na repliki z Chin to nawet ładne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 To teraz na allegro podrożeja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Ciekawe która to już dostawa z kolei ,a i na aukcji widziałem takie kordziki ,może to te? W tym kraju już niczego níe można być pewnym no chyba że samemu się wykopie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 http://www.odkrywca.pl/chinskie-towary,683130.html#683130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2011 kolego karabin, nawet nei ma 12, a już drugi raz Ci się wpierdzielam :), słuchaj.. myślę że podstawową cechą każdego odkrywcy jest odróżnienie oryginału od podróbki, O ile te z Włoch trzymają kupy to te z Chin raczej nie. I może to dla Ciebie dziwne ale są tacy ludzie którzy zbierają kopie za 50 zł, a nie oryginałki za 10.000 tysięcy złotych. Zresztą w celach rekonstrukcyjnych wszystko jest pomocne, a więc dobrze że są i takie rzeczy na rynku, tylko powinny być legalne, a czy starannie wykonane czy nie to już sprawa sprzedajacego i producenta, Ty jesteś klijentem, ty jesteś panem. Masz prawo wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Ja tam się nie natnę bo nie kupuję na aukcjach ,to co posiadam to sam wykopałem lub ze strychu ,no ewentualnie złomowisko.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.