damianos12 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 Dzięki wielkie ;} No zgadamy się zgadamy jak coś pisz czekam ;PP
Baggs Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 A może by się koledzy tymi mapami podzielili? Tylko w lepszej jakości :)
damianos12 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Napisano 5 Kwiecień 2011 A podzielili by się tylko z tym do mensgutha ;) W lepszej jakości to jedynie na żywo zobaczyć :D
mensguth6 Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 damianos. odezwij sie ,jade teraz na mazury.wiec mozna by pobiegac.jak co to przyjade do ciebie.pozdr
damianos12 Napisano 24 Maj 2011 Autor Napisano 24 Maj 2011 Heh teraz to już pewnie wruciłeś dopiero zajrzałem a forum bo jakoś nie było okazji :P Jak coś to się odezwij ja teraz jestem bez sprzętu bo sprzedałem smętasa;] przymierzam się do tesoro ciboli lub proximy ewentualnie minelaba gt
damianos12 Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Napisano 31 Styczeń 2013 Odświeżam temat jeśli kolega który ze mną śmigał tu zajrzy i zobaczy post będzie okej bo miałem się odezwać ale na poczcie wiadomości usunąłem i teraz jest wielka d..pa .Pozatym klamerka wh wpadła z Ostródy . Pozdrawiam Ps : Sory za jakość ale innej fotki nie mam ;p mensguth6 co tam słychać ?:)
damianos12 Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Napisano 31 Styczeń 2013 Zapomniałem załadować foty ;D Macie jakieś nowe ciekawe info na temat mazur ? :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.