szwejk4 Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 witam wyszło mi dziś coś takiego średnica 3cm metal miedz, otwór w środku kojarzy się jak by z twarzą albo pentagramem.Czy któryś z kolegów spotkał coś takiego pozdrawiam.
kosciej Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 na ciasteczka za małe ,a do kremów używa się stożkowatych końcówek i jak na cukiernicze narzędzie to prędzej mosiądz niż miedź
szwejk4 Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 witam wyszło mi dziś coś takiego średnica 3cm metal miedz, otwór w środku kojarzy się jak by z twarzą albo pentagramem.Czy któryś z kolegów spotkał coś takiego pozdrawiam.
karpik Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Na pierwszy rzut skojarzyło mi się z formą" do wyciskania wzorów/kremów przez cukiernika:) Głodnemu krem na myśli:)
snake170381 Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Albo do robienia ciasteczek, nakladka do zeliwnej maszynki do miesa...pozdro
Pytanie
szwejk4
witam wyszło mi dziś coś takiego średnica 3cm metal miedz, otwór w środku kojarzy się jak by z twarzą albo pentagramem.Czy któryś z kolegów spotkał coś takiego pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.