vojtaz2 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 Witajcie odkrywcy, nie znam się na statkach i mam pytanie czy to wojenny? Proszę o identyfikacje tego statku, jaka marka i model:):) Z góry wielkie dzięki.
nomyss Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Ależ ja wcale nie reklamuję :). Zwracam tylko uwagę że ten temat jest nie fair wobec osób które np. nie życzą sobie identyfikować przedmiotów w celu ich lepszego opisania na aukcji. A bez opisu jak poniżej czynią to w dobrej wierze. REGULAMIN - przeczytaj przed dodaniem tematu!"6. Każdy post mający na celu identyfikację pod kątem odsprzedaży musi zostać oznaczony tagiem [Sprzedaż]. W ten sposób osoby które poświęcają czas na identyfikację będą mogły same podjąć decyzję czy chcą pomóc czy nie. Jeżeli znajdzie się osoba która ten nakaz będzie łamała zostanie usunięta z forum.
tyfus Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 muszę się wtrącić - opis z aukcji, cytuję :Fotki z jednego źródła. Statek, czyszczenie broni, zbiórka, portret. Polecam. Fajny zestaw fotek. ciekawy."aukcja już wisi", do końca 6 dni, nie ma w opisie ani jednego zdania zaczerpniętego z ID na ODK - ponieważ i tak nikt konkretnego ID nie dał, tylko przypuszczenia.Rozumiem, że vojtaz2 wrzucił te fotki do ID tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia własnej ciekawości - w związku z tym nie widzę powodu do oburzenia i wyciągania konsekwencji.na tym proponuję zakończyć dyskusję na temat allezłomożemy do tego powrócić jak vojtaz2 wykorzysta ID do opisu aukcji :)dziękuję za uwagę.
nomyss Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 I znów :/ Niemieccy żołnierze. wehrmacht. Bardzo Ciekawe!" all
vojtaz2 Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 nomyss moja sprawa co z tym robię. Nie musisz mi reklamy robić. Po za tym przy okazji pytam czy ktoś wie co to może być za statek ??
vojtaz2 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 Witajcie odkrywcy, nie znam się na statkach i mam pytanie czy to wojenny? Proszę o identyfikacje tego statku, jaka marka i model:):) Z góry wielkie dzięki.
vojtaz2 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 Jakieś spotkanie nad morzem. sten nie mam pojęcia, fotki mam od ludzi z mojego miasta, sam jestem ciekawy gdzie została zrobiona:)
Pytanie
vojtaz2
Witajcie odkrywcy, nie znam się na statkach i mam pytanie czy to wojenny? Proszę o identyfikacje tego statku, jaka marka i model:):) Z góry wielkie dzięki.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.