czarek100 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Witam chciałem zakupić w mirę tani klaser na monety tak na 300 sztuk ,ale nic nie mogę znaleźć proszę o jakieś porady bo wiem że monety luzem w pudełku niszczę się a tego nie chcę.nie wiem czy wątek w dobrym dziele jak coś to proszę o przeniesienie .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Wchodzisz na allegro wyszukujesz klaser monety" wbijasz interesującą Cię kwotę i wybierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Szczepaniak Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 http://www.kolekcjonerpolski.pl/klasery-do-monet-cat-1.aspxKolego wyszukiwarka pokazuje kilkanaście rekordów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek88 Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Kup holdery- ok 30 groszy za sztukę, a będziesz mógł monetki opisać ;)Pudełko na holdery znajdziesz na pewno w domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 ok dzięki koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Monet srebrnych , miedzioniklowych czy nordic gold nie przechowywuj w tanim klaserze z dziadowskiego tworzywa bo ulegną zmatowieniu albo wręcz pokryją korozją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.