czarek100 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 Witam chciałem zakupić w mirę tani klaser na monety tak na 300 sztuk ,ale nic nie mogę znaleźć proszę o jakieś porady bo wiem że monety luzem w pudełku niszczę się a tego nie chcę.nie wiem czy wątek w dobrym dziele jak coś to proszę o przeniesienie .pozdro
Defekt Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Wchodzisz na allegro wyszukujesz klaser monety" wbijasz interesującą Cię kwotę i wybierasz.
Robert Szczepaniak Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 http://www.kolekcjonerpolski.pl/klasery-do-monet-cat-1.aspxKolego wyszukiwarka pokazuje kilkanaście rekordów!!
Grzybek88 Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Kup holdery- ok 30 groszy za sztukę, a będziesz mógł monetki opisać ;)Pudełko na holdery znajdziesz na pewno w domu ;)
abcd Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 Monet srebrnych , miedzioniklowych czy nordic gold nie przechowywuj w tanim klaserze z dziadowskiego tworzywa bo ulegną zmatowieniu albo wręcz pokryją korozją.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.