De Contrabando Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Napisano 22 Styczeń 2011 Znalazłem to w dołku strzeleckim razem z łuskami kurzpatronen, dlatego pytam, choć ten przedmiot wygląda na współczesny śmieć. Długość 27 centymetrów.
morfeusz27 Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 czy ten drut jest sprężysty czy się wygina ? Mi przypomina wyprostowaną na płasko sprężynę z magazynka, znaleziona w dołku strzeleckim, ale to tylko domysł
rygi82 Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 To jest chyba wzmocnienie góry czapki oficerskiej, kiedyś znalazłem dwa takie zwinięte w koło razem ze skórzanymi daszkami i resztkami materiału,
De Contrabando Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Napisano 22 Styczeń 2011 Znalazłem to w dołku strzeleckim razem z łuskami kurzpatronen, dlatego pytam, choć ten przedmiot wygląda na współczesny śmieć. Długość 27 centymetrów.
Hebda Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 może ten drucik przytrzymywał coś w skrzynce?caś a'la taka gumka w papierosnicy..
Pytanie
De Contrabando
Znalazłem to w dołku strzeleckim razem z łuskami kurzpatronen, dlatego pytam, choć ten przedmiot wygląda na współczesny śmieć. Długość 27 centymetrów.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.