srg.steiner Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2011 czy może ktoś z was wie, gdzie można by znaleźć dane na temat składu osobowego 1 bryg. spad. gen. Sosabowskiego??próbuję odszukać ślady mojego krewnego który był w brygadzie i skakał pod Arnhem.jest jednym z 5,którzy przeżyli z jego plutonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 http://www.arnhem1944.fora.pl/ - zapytaj na tym forum, jestem pewien, że odpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 dzięki.poszukam,może w końcu mi się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 W Anglii w formie książkowej wydano listy żołnierzy brygady w oparciu o numery ich znaków spadochronowych, dysponuję tym materiałem, jeżeli chcesz to zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.