RayanPeter Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Napisano 17 Styczeń 2011 Witam. Trafiłem ostatnio na taką pocztówkę z okolic Warszawy . Datowana na 1942 r. Może ktoś rozpozna co to za jednostki a może osoby. I rangi oczywiście .pozdrawiam
nomyss Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 3 oficerów WH ci skrajni chyba z administracji sądząc po patkach
tyfus Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 RayanPeter - twoja złośliwość jest bezzasadna, ponieważ grzecznie poprosiłem o przeczytanie regulaminu - no chyba że czytanie nie idzie w parze ze zrozumieniem.Podpowiem ci - przeczytaj pkt. 2 regulaminu działu i popatrz na swój tytuł.
RayanPeter Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Napisano 17 Styczeń 2011 Dzięki nomysstyfus doskonale rozumiem o czym mówi pkt. 2 ale z uwagi że w opisie zmieściło się wszystko co mogło opisać przedmiot ID to dodanie zwrotu grzecznościowego wydało mi się dość naturalne. No ale jeszcze raz dzięki ( o ile można tu jeszcze prosić i dziękować ) za zwrócenie uwagi po raz drugi. Jeszcze z raz i podejdziesz pod regulamin mówiący o nie spamowaniu. Pozdrawiam
tyfus Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 bardzo się cieszę, że się zrozumieliśmy :)w takich kwestiach to nie trollowanie, a jedynie pomoc w uniknięciu ewentualnych problemów.-pozdro-
RayanPeter Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Napisano 17 Styczeń 2011 Witam. Trafiłem ostatnio na taką pocztówkę z okolic Warszawy . Datowana na 1942 r. Może ktoś rozpozna co to za jednostki a może osoby. I rangi oczywiście .pozdrawiam
tyfus Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 przeczytaj proszę :http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
Pytanie
RayanPeter
Witam.
Trafiłem ostatnio na taką pocztówkę z okolic Warszawy . Datowana na 1942 r.
Może ktoś rozpozna co to za jednostki a może osoby.
I rangi oczywiście .
pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.