Szczepek Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Witam!Możecie mi napisać co to dokładnie jest? na odwrocie skrót GES. GESCH." (chyba chroniony prawnie czy coś" takiego)pozdroSzczepek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepek Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 A jakieś uzasadnienie? Jeśli chodzi o wiek przedmiotu to mam 100% pewności że pochodzi z czasów III Rzeszy ponieważ został znaleziony z fantami w których oryginalność nie da się wątpić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadwojciech Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Orzełek przypomina tą kopie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Pewnie, że to kopia - zwróć uwagę na jakże wymowny skrót 'GES.GESCH.' ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepek Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Witam!Możecie mi napisać co to dokładnie jest? na odwrocie skrót GES. GESCH." (chyba chroniony prawnie czy coś" takiego)pozdroSzczepek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepek Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 przyjmując że jest to kopia: to jest to replika konkretnego przedmiotu czy inwencja twórcza stwórcy? mile widziane jakieś zdjęcia. dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepek Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=134296 odnośnie skrótu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepek Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 a tutaj z tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Szczepek
Witam!
Możecie mi napisać co to dokładnie jest? na odwrocie skrót GES. GESCH." (chyba chroniony prawnie czy coś" takiego)
pozdro
Szczepek
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.