tyfus Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 zdjęcia proszę wrzucać na serwer ODK - zresztą i tak link jest źle wklejony. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luftlander Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Pomieszanie z poplątaniem. Klamra na pewno nie jest oryginalna. Poza tym napis o honorze i wierności odnosi się do SS i jako taka nie może być Wehrmachtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janczar Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 http://allegro.pl/....... tandetna kopia------------------------------------------------------------janczar - powinieneś już wiedzieć, że w działach ID nie dajemy linków do trwających aukcji-pozdro-Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:17 16-01-2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz0093 Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 Przepraszam za bałagan. Niestety nie mogę zrobić zdjęć mojej klamerki bo nie mam czym. Lecz jest ona identyczna jak ta na zdjęciu , oznaczenia z tyłu: mała literka r w kółku i coś tam jest jeszcze lecz nie mogę odczytac a po prawej stronie napis m4/24" na nakładce z przodu ma napis Moim honorem jest wierność" . widełka" klamry strasznie pordzwiałe , jak metal leżący sporo lat w ziemi. Klamra stalowa. Da się okreslic czy jest orginalna? Wiem , że klamry SS miały także taki znaczek z tyłu 2 błyskawice w kółeczku a moja nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 tego czegoś nawet nie można nazwać kopią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tyfus
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.