Zwłoka Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Witam.Mam pytanie czy ktos sie orientuje z jakiego pojazdu moze pochodzic i czy wogole z pojazdu.
Zwłoka Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 podbijam.w weekend jade kopac dalsza czesc tego.Wiec jak co, to wstawie wiecej zdjec.Pozdrawiam
Zwłoka Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Witam.Mam pytanie czy ktos sie orientuje z jakiego pojazdu moze pochodzic i czy wogole z pojazdu.
chudy.onyx Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 A nie będzie to coś od instalacji na holzgas?
Zwłoka Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 vis to nie to.Jesli chodzi o gabaryty to owszem,moze byc z pojazdu o takiej wielkosci.
Zwłoka Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 chociaż czesc ktora ja wykopałem,moze sie znajdowac wewnatrz pojazdu,a nie na zewnatrz...wystaje tylko ta syra łaczaca z zewnetrznym tłumikiem. Hmmmm ??
Pytanie
Zwłoka
Witam.Mam pytanie czy ktos sie orientuje z jakiego pojazdu moze pochodzic i czy wogole z pojazdu.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.