Kemet Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Witam, czy ktoś z kolegów i koleżanek orientuje się ile kosztują usługi badania georadarem. Ile kosztuje georadar? Potrzebuję takiego sprzętu by odnaleźć fundamenty budowli, która była w mojej miejscowości przed potopem szwedzkim. Słyszałem, że georadar może wykryć puste przestrzenie pod ziemią i ściany?
woytas Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Jakis czas temu ktos juz szukal w podobnym temacie.Poszperaj na forum.
karabin Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Georadar to kilkadziesiąt tysięcy złotych ,bardzo drogie. Usługa pewnie też nie tania.
niflheim85 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Zaproś bohaterow z Było nie minelo"to moze za friko to zrobia:)
CzarnyPoznań Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Albo zorientuj się nad wypożyczeniem.Są specjalistyczne firmy które właśnie tym się zajmują.Tylko z tego co wiem kaucje są nie małe.
krank Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Georadar taki jak ciągają w programie Było Nie Mineło" kosztuje 40tyś,zaś Ci co wypożyczają to raczej tylko dla firm i instytucji cyt. Oferta wynajmu sprzętu geofizycznego skierowana jest wyłącznie do firm i instytucji. Po więcej informacji prosimy kontaktować się telefonicznie lub poprez e-mail"
Verte Napisano 16 Styczeń 2011 Napisano 16 Styczeń 2011 Taka usługa badania georadarem to od 8 do 20 zł za metr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.