Szczepek Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Witam!chce was poprosic o pomoc w identyfikacji pokrowca na saperke. nabyty zostal na gieldzie we Wiedniu. czy możecie mi coś na jego temat powiedziec. Sygnowany w elipsie: E. Zimmermann 1940 RAGAZ, obok elipsy plusik.pozdroSzczepek
Szczepek Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Witam!chce was poprosic o pomoc w identyfikacji pokrowca na saperke. nabyty zostal na gieldzie we Wiedniu. czy możecie mi coś na jego temat powiedziec. Sygnowany w elipsie: E. Zimmermann 1940 RAGAZ, obok elipsy plusik.pozdroSzczepek
Tomasz70 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Zaprezentowany pokrowiec to etui na szwajcarską łopatkę z okresu drugiej wojny światowej. Niestety, sprzęt tego typu nie był wykorzystywany na froncie przez jakąkolwiek z walczących stron.
Pytanie
Szczepek
chce was poprosic o pomoc w identyfikacji pokrowca na saperke. nabyty zostal na gieldzie we Wiedniu. czy możecie mi coś na jego temat powiedziec. Sygnowany w elipsie: E. Zimmermann 1940 RAGAZ, obok elipsy plusik.
pozdro
Szczepek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.