jacho Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 W regulaminie nic nie znalazłem przeciw możliwości poproszenia o nieodpłatne przesłanie skanu lub fotek instrukcji obsługi do Fishera F2. Ja mam instrukcję angielską a polską miałem w pdf na płytce. Jakiś trafem płytkę posiałem a polska instrukcja jest mi teraz baaardzo potrzebna.Czy byłby ktoś tak miły i udostępnił skany, zdjęcia lub dokument pdf z instrukcją?bigjacho[małpa]o2.plI nie wiem czy to legalne ale może by utworzyć topic z linkami do polskich instrukcji różnego rodzaju sprzętu?
ensiferum3 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Jak wrócę do domu to postaram się poszukać instrukcję i zrobię skany... o ile znajdę.
egon10 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Swietny pomysl jacho,pod warunkiem ze to Ty bedziesz autorem tlumaczen;-)
woytas Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Jak widze Panowie zdaja sobie sprawe z lamania regulaminu forum?http://www.odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.