Skocz do zawartości

Godziszowa - dolny śląsk

maku955

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, mam do was prośbę , potrzebuję informacji o wsi godziszowa , województwo dolnośląskie.
Słyszałem od kilku ludzi:
Panie , przychodź z wykrywką tu jest dużo fantów. itp.
Były też historie na temat znalezionego krzyża, ponoć bardzo wartościowy.
Czy może mi ktoś powiedzieć coś o tej wsi . Mimo że mieszkam blisko, nic tak naprawdę nie wiem na temat Godziszowej.
Prócz tego że wiem, że mieścił się tam zamek/pałacyk.
Proszę o jak najszybszą odpowiedz.
Pozdrawiam maQ !
Napisano
Według mnie bardzo dobrze bo trochę pozwiedzałem , i tak jak słyszałem.
Widziałem grób żołnierza z I W.Ś. Oczywiście już po ekshumanizacji, nakopałem się trochę złomu mianowicie prawie cały rower na części , najciekawsze co mi wpadło to gwóźdź wykopany około 2 metry od ruin zamku, zaraz wstawię foto na identyfikację . Do tego wpadła łuska od pepeszy i niemiecka moneta z 1939r zadziwiająco ładny stan .
Pozdrawiam zaraz wstawię fotki ;)
Napisano
Hej wszystkim. Maku955 masz może jakiś fotki z tej wycieczki? Byłem tam ze trzy lata temu i jestem ciekaw jak teraz wyglądają pozostałości po pałacu. W sumie ciekawe miejsce, szkoda, że wtedy nie miałem wykrywacza. Mieszkańcy też ciekawe rzeczy obowiadają na temat pałacu.
pzdr.
Napisano
Witam kolego wstawię jutro bo wyślę sobie na mój telefon zdjęcia bo robiłem jego tel, więc jutro wstawię ;)
Spójrz na meila;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie