Skocz do zawartości
  • 0

Element zawieszenia, amortyzator?

DOMILUD PL

Pytanie

Napisano

Znaleziony na pozycjach sowieckich, obok elementów po sowieckiej armacie 76mm zis-3, ale na pewno nie należy do niej. Walec o wysokości jakieś 18cm, średnica ok. 8cm. Górny koniec zakończony zewnętrznym gwintem, poniżej wyprofilowanie sześciokątne na klucz - zatem całość do czegoś była przykręcona, tylko do czego? Przepraszam za kiepską jakość zdjęć - warunki zimowe:) Poniżej inne fotki.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
skullmenowi chodzi o pojemnik na gwizdek do MG ale to nie to ,ja kombinowałem w strone korpusu od pocisku agitacyjnego ale sprawdziłem to tez nie to ...ja sie poddaje (to poprostu cos od czegoś do czegoś)
Napisano

Znaleziony na pozycjach sowieckich, obok elementów po sowieckiej armacie 76mm zis-3, ale na pewno nie należy do niej. Walec o wysokości jakieś 18cm, średnica ok. 8cm. Górny koniec zakończony zewnętrznym gwintem, poniżej wyprofilowanie sześciokątne na klucz - zatem całość do czegoś była przykręcona, tylko do czego? Przepraszam za kiepską jakość zdjęć - warunki zimowe:) Poniżej inne fotki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie