tenzing Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 WitamChciałem się zapytać czy jest ktoś od kogo mógłbym pożyczyć wykrywacz na 1 dzień. Chodzi o znalezienie czekana, który został zgubiony w lawinie i leży gdzieś pod śniegiem w Tatrach. Zależy mi na czasie bo niedługo mam wyjazd a nie chce kupować kolejnego. Jeśli jest jakąś osoba skłonna pomóc to proszę o kontakt. Jestem z Krakowa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Witam.Są firmy które wypożyczają,w goglach poszukaj.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Hej. Gościu na alledrogo wypożycza Kanarka i HS-3 za 30zł doba ;-)). poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Kolego, jeżeli utraciłeś czekan podczas ostatnich tak nagłaśnianych lawin-to mam propozycję, nie wracaj tam na razie bo możesz nie tylko czekan stracić. Jeżeli odczekasz, aż coś podmrozi to mam pomysł, idź do Straży Parku TPN-pogadaj z Komendantem, wporzo człowiek, mają dobrą wykrywkę na pewno czekam znajdzie. Poproś, podjadą na Morskie i pomogą odnaleźć fancik. Szybko łatwo i bezboleśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 panowie mam lepszy pomysł może wyślemy tam wyprawę? zlożoną z batalionu chłopów uzbrojonych w wykrywacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Możesz spróbować ekipę chłopstwa najlepiej rezunów puścić ne teren TPN-gwarantuję, że znajdą problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jam ci jest ten co ci pozyczy!jak dasz2 tys zastawu. PS. Jestem z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzing Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 Dzięki za odzew, już się nieco więcej wiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Witam . W Krakowie na ulicy Mehoffera (Azory) jest wypożyczalnia narzędzi budowlanych . Tam też , możesz pożyczyć wykrywacz metali . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.