melchior71 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 http://www.ceneo.pl/40627965Ja nie przeciąłem kabla dopóki nie zakupiłem drugich słuchawek At Pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokutenko Napisano 20 Luty 2016 Share Napisano 20 Luty 2016 niestety od jakiegos czasu patrze i brak towaru.A mając taką przejściówke do gniazdka Jack to wtedy jakie najlepiej kupić słuchawki bezprzewodowe, nie znam sie bo nie używam do słuchania muzyki, czytałem troche na stronie z roznymi słuchawkami ale tam pisało że trzeba ładować a akumulator starczy na 6 godzin, a to w lato w terenie za mało, wykrywacz sie uzupełnia bateriami czy tam akumulatorkami zapasowymi a co ja zrobie jak mi się wyczerpie akumulatorek w słuchawkach po 6 godzinach a ja bede ghdzies na odludziu. Jakie byście proponowali rozwiązanie żeby długo działało lub jakieś baterie normalne to miało żeby sie dało zmienić w terenie szybko i bez wracania do domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 21 Luty 2016 Share Napisano 21 Luty 2016 cześć ja używam blaupunktów fakt że jeszcze nie padł akumulatorek na wypadzie ale jak padnie to robisz przerwę na posiłek podłączasz go do gniazda usb w samochodzie [ przejśćiówka do zapalniczki} i po 30-40 minutach masz na full naładowany a poza tym możesz podpiąć power banka albo ostateczność słuchawki przewodowe-zawsze zabieram na wszelki wypadek. wcześniej używałem H0 900 ale miały za dużo felerów teraz tylko włączam i chodzę. podobno do tych słuchawek można było dokupić drugi nadajnik z akumulatorem ale jeszcze nie kupiłem pozd marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidek331 Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 witam. kupiłem taki nadajnik,odbiornik http://allegro.pl/adapter-bluetooth-transmiter-nadajnik-i-odbiornik-i5888813822.html i do niego mam słuchawki bluetooth douszne nokia. jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.