Skocz do zawartości

Bezprzewodowe słuchawki do wykrywacza.Używał ktoś?

Zwierzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
niestety od jakiegos czasu patrze i brak towaru.

A mając taką przejściówke do gniazdka Jack to wtedy jakie najlepiej kupić słuchawki bezprzewodowe, nie znam sie bo nie używam do słuchania muzyki, czytałem troche na stronie z roznymi słuchawkami ale tam pisało że trzeba ładować a akumulator starczy na 6 godzin, a to w lato w terenie za mało, wykrywacz sie uzupełnia bateriami czy tam akumulatorkami zapasowymi a co ja zrobie jak mi się wyczerpie akumulatorek w słuchawkach po 6 godzinach a ja bede ghdzies na odludziu. Jakie byście proponowali rozwiązanie żeby długo działało lub jakieś baterie normalne to miało żeby sie dało zmienić w terenie szybko i bez wracania do domu ?
Napisano
cześć ja używam blaupunktów fakt że jeszcze nie padł akumulatorek na wypadzie ale jak padnie to robisz przerwę na posiłek podłączasz go do gniazda usb w samochodzie [ przejśćiówka do zapalniczki} i po 30-40 minutach masz na full naładowany a poza tym możesz podpiąć power banka albo ostateczność słuchawki przewodowe-zawsze zabieram na wszelki wypadek. wcześniej używałem H0 900 ale miały za dużo felerów teraz tylko włączam i chodzę. podobno do tych słuchawek można było dokupić drugi nadajnik z akumulatorem ale jeszcze nie kupiłem pozd marek
Napisano
witam. kupiłem taki nadajnik,odbiornik http://allegro.pl/adapter-bluetooth-transmiter-nadajnik-i-odbiornik-i5888813822.html i do niego mam słuchawki bluetooth douszne nokia. jestem bardzo zadowolony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie