czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 witam tutaj będę zamieszczał trafienia z odwilży tej i następnych jeśli takowe będą.to pół godzinki wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 a oto dzisiejsze trafienia pięć i dwa grosze 1812 ,oczywiście ta piątka po lewo to sreberko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 guziczek pierwszy taki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 dwie monetki jedna to kopiejka przejechana szpadlem a druga to zagadka może dam na id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 taki miedziany ćwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 i taka pozłacana ozdoba.na razie to tyle może jutro do południa coś kopnę ,chociaż śniegu niema to ziemia jeszcze jest zmarznięta .wiem że rewelacji nie ma i że dla kogoś to tylko złom jednak dla mnie to też jest kawałek historii.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 ta mosiężna ozdoba to bedzie części koszyczka brener do lampy naftowej.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 to nie dział id ,ale dzięki arci mam nadzieje ze obejdzie się bez pouczenia ze strony tyfusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Fajne fanty.Czarek 100- i kto to mówi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Witaj Czrek. jak dla mnie to fajne fanty sa a nie smieci. Tak sie sklada ze w najblizszy weekend mam wolne od roboty-myslalem ze mimo odwilzy ziemia wciaz zmrozona, ale jak Ty dales rade to chyba i ja sprobuje :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 to fanty z niedzieli byłem tyko chwilę bo w nocy się zmarzło i nie można było za bardzo ukopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 ostatnio 30min w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 a to z dzisiaj 40min.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.