vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 Daje do działu identyfikacja. Poza tym jakiegoś pecha mam i non stop wykopuje druty miedziane dziś aż koło 5 kg. oczywiście zabrałem :) Chłopaki dziękuje za odwiedziny. Kolejne rowy na nas czekają ale w innym miejscu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nik1999 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Mieli]sicie więcej szczęścia niż ja ledwo co monetę wykopałem;) poza tym, trochę łusek, trzy podkowy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 witam piekne znaleziska. kiedy wybieracie sie nastepnym razem. jestem z krakowa i muglbym wpasc autkiem na ajkies weekend z wami pokopac. to moj mail wowkrk@interia.pl pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysytyp Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Team Łódź ląduje w środę rano.Kolega z Krakowa jak chce dołączyć to zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 w Łodzi jest niestety problem z naprawde dobrymi miejscówkami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 widze ze wszedzie juz w poolsce robi sie problem z fantami. ale ejszce cos mozna trafic, tylko trzeba sie nalazic.w krk tez coraz slabiej z fantami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysytyp Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 cytuję ...niech cię koledzy do siebie zaproszą na fanty a nie cały czas ty im sprzedajesz miejscówy ..."z treści wnioskuje ,że kolega ma: albo za daleko do Czech i zżera go coś od środka, albo jest typem człowieka ylebym ja..." Wojtek jest otwarty i przyjazny, a jak będzie miał problemy z miejscami do kopania Łódź zaprosi go do siebie w Polsce jest jeszcze cała masa fajnych miejsc i my(Team Łódź)nie robimy jakiś problemów nie snujemy dziwnych teorii typu ie ma".A swoją drogą czy kolega zaprosi do siebie na kopanie i pokaże swoje miejscówki tak jak robi to Wojtek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysytyp Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Jak napisałem wyżej odniosłem takie wrażenie po przeczytaniu treści wypowiedzi kolegi okrezna5. Nie wiem jaki jest bo go nie znam,może źle to zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 Witam, udzielę się:) Nie chodzi o fanty nie chodzi o pogodę, najlepszy jest klimat spotkania, wspólne ognisko, piwko w czeskim barze które podaje Andrea;-) Owszem Czechy to ciekawy kąsek ziemi, zwłaszcza że chodzę po terenie przekopanym przez kolegów z Czech. Pozdrawiam naszych przyjaznych sąsiadów. :) Do zobaczyska w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Dziś byliśmy krótko, takie małe rozpoznanie w terenie, na dzień dobry trafiłem czołg t34. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Blisko domów, las ciekawy, kopało się miło bo w piasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Trafienie Gersemiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Gersemi gratuluję, mam nadzieje że po drodze jak wracaliście to wstąpiliście do tego Czecha który miał pokazać dobre miejsce na jutro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Witajcie, dziś zegarek i jakieś części samolotowe, ale najpierw dam je do id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 po drodze do samochodu, na sam koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 A to są te części i dla pocieszenia Czesi mają śmigła w bardzo ładnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Team Łódź pomaga mi załadować wczorajsze znalezisko, Dziękuję Chłopaki za pomoc:) a tu ID włazu http://www.odkrywca.pl/duza-gruba-czesc-stalowapancerna-,686019.html#686019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 a to zbliżenie:) no to do jutra odkrywcy, jutro moje stare metody, drogi rowy i cuda:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Szukasz w przydrożnych rowach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Tak, to najlepsza metoda, po za tym znam osobiście ludzi którzy pamiętają jak do rowów wszystko wrzucano i palono. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 To dobra metoda. Ale czy sie sprawdzi przy naszych Polskich asfaltówkach i ciekawskich kierowcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Kolego przy naszych drogach to bym nie ryzykował w Czechach jest inne prawo i kopiesz na luzie Prawda Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Prawda i jeszcze raz Prawda:) nie będę dużo pisał, ale jest na prawdę dobrze u naszych kochanych sąsiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 W rowach przy drogach ? - muszę spróbować :).Tylko w moich i nie tylko moich terenach - przydrożne rowy to gniazda" dla puszek po piwach itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.