Skocz do zawartości

Nasze Odkrycia Czechy 2011.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Daje do działu identyfikacja.

Poza tym jakiegoś pecha mam i non stop wykopuje druty miedziane dziś aż koło 5 kg. oczywiście zabrałem :)

Chłopaki dziękuje za odwiedziny. Kolejne rowy na nas czekają ale w innym miejscu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 314
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam piekne znaleziska. kiedy wybieracie sie nastepnym razem. jestem z krakowa i muglbym wpasc autkiem na ajkies weekend z wami pokopac. to moj mail wowkrk@interia.pl pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia;)
Napisano
widze ze wszedzie juz w poolsce robi sie problem z fantami. ale ejszce cos mozna trafic, tylko trzeba sie nalazic.w krk tez coraz slabiej z fantami;)
Napisano
cytuję ...niech cię koledzy do siebie zaproszą na fanty a nie cały czas ty im sprzedajesz miejscówy ..."

z treści wnioskuje ,że kolega ma: albo za daleko do Czech i zżera go coś od środka, albo jest typem człowieka ylebym ja..."

Wojtek jest otwarty i przyjazny, a jak będzie miał problemy z miejscami do kopania Łódź zaprosi go do siebie w Polsce jest jeszcze cała masa fajnych miejsc i my(Team Łódź)nie robimy jakiś problemów nie snujemy dziwnych teorii typu ie ma".
A swoją drogą czy kolega zaprosi do siebie na kopanie i pokaże swoje miejscówki tak jak robi to Wojtek??
Napisano
Jak napisałem wyżej odniosłem takie wrażenie po przeczytaniu treści wypowiedzi kolegi okrezna5. Nie wiem jaki jest bo go nie znam,może źle to zrozumiałem.
Napisano
Witam, udzielę się:) Nie chodzi o fanty nie chodzi o pogodę, najlepszy jest klimat spotkania, wspólne ognisko, piwko w czeskim barze które podaje Andrea;-) Owszem Czechy to ciekawy kąsek ziemi, zwłaszcza że chodzę po terenie przekopanym przez kolegów z Czech. Pozdrawiam naszych przyjaznych sąsiadów. :) Do zobaczyska w terenie
Napisano

Gersemi gratuluję, mam nadzieje że po drodze jak wracaliście to wstąpiliście do tego Czecha który miał pokazać dobre miejsce na jutro. Pozdrawiam

Napisano

Team Łódź pomaga mi załadować wczorajsze znalezisko, Dziękuję Chłopaki za pomoc:)

a tu ID włazu

http://www.odkrywca.pl/duza-gruba-czesc-stalowapancerna-,686019.html#686019

Napisano
Tak, to najlepsza metoda, po za tym znam osobiście ludzi którzy pamiętają jak do rowów wszystko wrzucano i palono. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie