Skocz do zawartości

Nasze Odkrycia Czechy 2011.

Rekomendowane odpowiedzi

Daje do działu identyfikacja.

Poza tym jakiegoś pecha mam i non stop wykopuje druty miedziane dziś aż koło 5 kg. oczywiście zabrałem :)

Chłopaki dziękuje za odwiedziny. Kolejne rowy na nas czekają ale w innym miejscu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 314
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
witam piekne znaleziska. kiedy wybieracie sie nastepnym razem. jestem z krakowa i muglbym wpasc autkiem na ajkies weekend z wami pokopac. to moj mail wowkrk@interia.pl pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia;)

cytuję ...niech cię koledzy do siebie zaproszą na fanty a nie cały czas ty im sprzedajesz miejscówy ..."

z treści wnioskuje ,że kolega ma: albo za daleko do Czech i zżera go coś od środka, albo jest typem człowieka ylebym ja..."

Wojtek jest otwarty i przyjazny, a jak będzie miał problemy z miejscami do kopania Łódź zaprosi go do siebie w Polsce jest jeszcze cała masa fajnych miejsc i my(Team Łódź)nie robimy jakiś problemów nie snujemy dziwnych teorii typu ie ma".
A swoją drogą czy kolega zaprosi do siebie na kopanie i pokaże swoje miejscówki tak jak robi to Wojtek??

Witam, udzielę się:) Nie chodzi o fanty nie chodzi o pogodę, najlepszy jest klimat spotkania, wspólne ognisko, piwko w czeskim barze które podaje Andrea;-) Owszem Czechy to ciekawy kąsek ziemi, zwłaszcza że chodzę po terenie przekopanym przez kolegów z Czech. Pozdrawiam naszych przyjaznych sąsiadów. :) Do zobaczyska w terenie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie