vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witajcie, zmieniłem trochę nazwę, bo wielu z was już kopało w Czechach. Zapraszam do dodawania swoich znalezisk w Czechach.Ubiegły rok był bardzo udany. 2 skryty, dużo odznaczeń, trochę pancernych gratów, hełmów, monetek, oj działo się działo.Linki do dwóch poprzednich części Moje Odkrycia, Czechy 2010.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667046#1082799http://www.odkrywca.pl/moje-odkrycia-czechy-2010-cz-2,672845.html#672845 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Miejscami las był bez śniegu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Jakieś widełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ziemia oddała mi dziś cynkowy nieśmiertelnik w bardzo pięknym stanie. To dziś hit dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Tyle gratów z dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Nieśmiertelnik umyty tylko wodą. Będzie w dziale ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Jestem bardzo szczęśliwy że urodziłem się blisko granicy :) Pozdrawiam i Zapraszam w moje strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 voytaz2, z chęcią bym nawiedził te rejony - póki co, czego Tobie i twoim kolegom życzyć w 2011 roku ?może .... Tygrysa ? :))-pozdro- i obfitego roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Dziękujemy bardzo za życzenia, nie pogardzimy tygryskiem, gorzej jak w lesie spotkamy pumę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 kiedy kolejny wypad, bo też chętnie bym się wybrał :) gdyż jestem z okolic Prudnika.Dysponuje materiałami na temat Estończyków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 nieźle, szacunek dla zagranicznych podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Myślę że w tygodniu znowu wyjadę, musi jedna droga się stopić" bo Czesi nie o wszystkie drogi dbają :) Nieśmiertelnik już jest po identyfikacji. Okazuje się że chłopak był z jednostki wojskowej z Neustadt o/s. Jak się ucieszyłem bo tu mieszkam. Prudnik:) http://www.odkrywca.pl/niesmietrelnik-niemiecki,682214.html#682214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Wojtek za tydzien przybywam na Czechy .Pozdro .Ładna blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 Witam, Wyczyściłem nieśmiertelnik za pomocą czyścika do mycia naczyń:) Oto fotka tego pięknego okazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 vojtaz2Mam pytanko z całkiem innej beczki.Czy w Czechach jest taki sam syf w lasach jak u nas?Tj.śmiecie do lasu,nagminna kradzież drzewa,kłusownictwo etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysytyp Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Zwierzu w czeskich lasach tylko muflonów trzeba wypatrywać a ze śmieciami-jakoś nie widziałem czegoś co by przypominało polski las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 Podtrzymuje słowa łysegotypa, dodam tylko że oprócz tych muflonów są też daniele, co do kłusowników, to nie widziałem ale za to mają najwięcej myśliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Nie szkoda ci sprzedawac tej blachy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 popieram kindzala.Po latach w końcu trafiła do swego rodzimmego miasta i tam powinna pozostać, bo jakby nie patrzeć jest częścią historii PrudnikaJa swoich fantów nigdy nie sprzedaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witam, Wczoraj na rozpoznaniu w terenie udało mi się podejść bardzo blisko do młodej sarenki. trochę dziwna była bo prawie mogłem pogłaskać, miała duże blizny po ranach. kol. kindzal i kolego Shark14_a1 Powinniście się cieszyć że daję możliwość odkupienia moich fantów. Dla mnie najważniejsza jest dobra informacja i wiedza. oraz Polskie fanty, które są rzadkością na moim terenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 No wiadomo kazdy ma swoja filozofie, ale ja bym sobie zostawil, ot tak z sentymentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Witajcie. Dziś było kiepsko, ale to tylko rozgrzewka przed jutrem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Jutro będzie złoto:P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Nie nie jutro wykopię klamrę ss?:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Albo 1655 g srebrnych monet :) jak nasz kolega gersemi w ub. roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.