Surkan Boris Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 witam na stronie jednego z użytkowników dostępna jest manierka szwedzka http://allegro.pl/manierka-idealna-do-rekonstrukcji-i1399009524.html reklamuje ja jako dobra do rekonstrukcji armii pruskiej z okresu 1 wojny i tu moje pytanie ile w tym prawdy . przyznam że widziałem wiele manierek z okresu 1914 -1918 ale nie wiem jak ta ma się do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Na rekoko wręcz idealna,do rekonstrukcji jak świnia do talerza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 to chyba czeska jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Szwedzka, jesli naturalne aluminium to 2 wojenna. Powojenne byly malowane proszkowo na szaro.Czy nadaje sie do rekonstrukcji - owszem, pod warunkiem iz rekonstruujesz 2 wojne w Finlandii.Trafily do Finow jako pomoc szwedzka (czesc przejeli zaewne Niemcy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.