wz22 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Napisano 6 Styczeń 2011 świeżutki fancik do mojej kolekcji, ale czyjej produkcji? nie ma żadnych sygnatur, drodzy koledzy pomóżcie.
Luftlander Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Ramka wzoru Austro-Węgierskiego po pierwszej wojnie bardzo podobne były Czechosłowackie i Węgierskie. Bez sygnatur będzie ciężko.
stock84 Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Jeżeli mowa o latach przedwojennych to jeden...
kowalinho Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Dwa, ale to tylko, jeżeli policzymy pojedyncze łopatki prostokątne. :-)Ani to polska, ani ck armii, ani niemiecka. Stawiałbym na czeską?
wz22 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Napisano 6 Styczeń 2011 ramka została znaleziona w starej szopie pod biłgorajem,jeśli to coś pomoże w id
wz22 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Napisano 6 Styczeń 2011 świeżutki fancik do mojej kolekcji, ale czyjej produkcji? nie ma żadnych sygnatur, drodzy koledzy pomóżcie.
Pytanie
wz22
świeżutki fancik do mojej kolekcji, ale czyjej produkcji? nie ma żadnych sygnatur, drodzy koledzy pomóżcie.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.