zet313 Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 zna sie ktos na breaktatach? Wiosna na polu mi wyskoczył
sqr Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 kolego podaj średnicę tego czegoś i lepsze foto/skan obu stron poprosimy,to może ktoś coś napisze
zet313 Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 dodam ze w okolicach Szczecina go znalazłem
sqr Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Szczerze powiedziawszy to na brakteata mi to nie wygląda,choć mogę być w błędzie.Kolego zet313 masz dostęp do jakiegoś aparatu?? bo te skany to jakości są marnej pozdro sqr
karpik Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 Wyglada na przód guzika z cycem. Raczej polerka niż srebro. Nie wiem jak datować bo wychodzą wszędzie.
meteor1 Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 ja też obstawiam Guzik, ale jeśli chcesz poszukać to polecam dawne monety Piastów i Jagiellonów" do pobrania np : http://chomikuj.pl/HunterX/Numizmatyka/Monety+polskie/Dawne+monety+Polskie+dynastyi+Piastow+i+Jagiellon*c3*b3w.+Czesc+II+-+Atlas.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.