andzy Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Napisano 2 Styczeń 2011 trzy małe kluczyki... rozmiar 4 cm. znalezione razem, polaczone takim drucikiem. Każdy kluczyk jest inny i ma wybity numer 60, 25, 53. Ma ktos jakis pomysl od czego moga byc? z gory dziekuje za sugestie
kosciej Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 witaj mam bardzo podobny klucz do komody którą kupiłem w jeleniej górze mebelek z początku ubiegłego wieku pozdrawiam
andzy Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Napisano 2 Styczeń 2011 trzy małe kluczyki... rozmiar 4 cm. znalezione razem, polaczone takim drucikiem. Każdy kluczyk jest inny i ma wybity numer 60, 25, 53. Ma ktos jakis pomysl od czego moga byc? z gory dziekuje za sugestie
sqr Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 przypuszczalnie są to klucze od kłódek na jakimś zakładzie a te numerki do może numerki drzwi/bramy które były na nie zamykane
Hebda Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 miałem kiedyś podobne do skrzynki pocztowej(blok z lat60tych)ale ogólnie do małych zamków,szufladkowych,kłódek itp
Pytanie
andzy
trzy małe kluczyki... rozmiar 4 cm. znalezione razem, polaczone takim drucikiem. Każdy kluczyk jest inny i ma wybity numer 60, 25, 53. Ma ktos jakis pomysl od czego moga byc? z gory dziekuje za sugestie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.