gronowianin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Napisano 1 Styczeń 2011 W związku z czasem podsumowań, chcę się podzielić z Wami-forumowiczami moimi przemyśleniami na temat tegoż działu. Jestem jego dość aktywnym obserwatorem od (o ile się nie mylę) ponad roku i faktycznie trudno jest nie zauważyć pewnych schematów. Pewne wątki powtarzają się do znudzenia: sprzęt Rutusa (do którego nic nie mam), który jest dobry na wszelkie bolączki, ale też ciągłe pytania o monetkowca i większe cewki bez jednoznacznej odpowiedzi producenta, sprzęt Armanda, który się do niczego nie nadaje, mimo że mało kto używał (ale też wielu obrońców nie ma), wojna Denara z przeciwnikami XP i Tesoro, (z moich obserwacji diler równie uparty jak go atakujący). Poza tym atak na ludzi, którzy dopiero dołączyli do forum i zadają czasem w ciąż te same pytania (ludzie!!! forum jest po to, żeby pytać, a nowicjusze, którymi sami byliście nie muszą wiedzieć jak po nim (forum się poruszać). W końcu znudzone odpowiedzi, niektórych forumowych wyjadaczy, jak to operator jest najważniejszy, więc i tak nie ma sensu zadawać żadnych pytań. Hmm...pytanie więc brzmi dlaczego jeszcze to forum obserwuję? Ponieważ od czasu do czasu gnębią mnie pytania, na które chciałbym znaleźć odpowiedzi, a da się znaleźć życzliwych ludzi, którzy spokojnie laikowi wytłumaczą o co chodzi w tej zabawie z polem magnetycznym. W związku z tym życzę nam wszystkim więcej życzliwości i cierpliwości, i jeśli nawet to nie prawda, kierowaniem się zasadą, że nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi. Pozdrawiam i Wszystkiego Naj w Nowym Roku!!!P.S. Śpieszę zakładać kolejne wątki z głupimi pytaniami;)
Cpt.Nemo Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 ludzi, którzy dopiero dołączyli do forum i zadają czasem w ciąż te same pytania (ludzie!!! forum jest po to, żeby pytać, a nowicjusze, którymi sami byliście nie muszą wiedzieć jak po nim (forum się poruszać)."Forum jest po to by gromadzic wiedze, i to nie tylko to, ale kazde forum bo w odroznieniu od dosc ulotnej listy dyskusyjnej Forum jest czyms stalym. Jak ktos nie umie to powinien sie nauczyc nie trudnej opcji wyszukiwania. Forum w zadnym wypadku nie sluzy, jak blednie oceniasz,do zadawania w kolko tych samych pytan. Forum jest miejscem do zadawania nowych pytan, a wyszukiwarki forumowe sluza sprawdzeniu czy dreczace nas pytanie juz nie bylo zadawane i czy nie ma na nie gotowej odpowiedzi. Tak ze zapamietaj sobie raz na wciaz : zadawanie w kolko tych samych pytan prowadzi do znudzenia i rozwalenia dowolnego Forum poprzez ucieczke znudzonych najwartosciowszych jego uzytkownikow. Forum jako wlasnosc prywatna dziala zgodnie z zamiarami wlasciciela i nalezy to szanowac.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Dodam jeszcze od siebie, że rotacja użytkowników, a przynajmniej części użytkowników, i to bez względu na ich poziom zaawansowania" jest czymś normalnym na każdym forum. Znikanie nicków należy więc traktować jako naturalny proces a nie symptom umierania czy zanikania forum.
adam793 Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Wlaśnie forum jest po to by pytać....jest dział identyfikacja bez numizmatów o parę rzeczy pytałem i udzielano mi odpowiedzi ale byli i tacy co zarzucali mi reklamę na przykładzie znaleziony przezemnie żeton z osowca ,ale panow chyba zazdrość wtedy wzieła
tyfus Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 adam793 - niewiniątko ? mamy zacząc współczuć ?dla przypomnienia :2010-11-14 22:20:36 - Proszę stosować Tag odnośnie sprzedaży, złamanie tej zasady i wulgaryzmy na forum - kartka.
adam793 Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 fakt tego nie wiedziałem że tak nie wolno dlatego już o nic nie pytam w tym dziale wspołczuc mi nie trzeba przecież was nawet nieznam,moim zdaniem dzial jest po to by pytać a że ja to sprzedam czy wyrzucę to powinno kogoś...wiadomo.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.