huk 100 Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 Całemu zespołowi Odkrywcy oraz wszystkim wam życzę lepszego" Nowego Roku - oby tylko nie był gorszy .PS.ja na Sylwka jestem w Biesach - a wy gdzie się bawicie ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 ale się rozpędziłem hehehhe już na 2012 !!!! - proszę moda o korektę :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Dzięki za życzenia i wzajemnie!PS: Ja w Elblągu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Również życzę Wszystkiego Dobrego. P.SHuku- aleś piękne zdjęcie dał, jaki klimat, tylko pozazdrościć :) <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Oby w przyszłym roku zdarzyło się o wiele więcej dobrego, niż złego.A jeśli już zdarzy się coś złego,to niech was to wzmocni.No i tradycyjnie:wielu niesamowitych odkryć.Wszystkiego najlepszego! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Po co drugi taki sam temat, kol. Poszukiwacz Bunkrów chyba już takowy zakładał i widnieje kila tematów niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 To i ja przyłączę się do życzeń. Szczęśliwego Nowego Roku, wielkich odkryć, które staną się powodem Waszej satysfakcji i niezapomnianych wspomnień.A Sylwek? Na Mazurach, nad jez.Mielno.pozdr.A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.