PawelFB Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 Witam, wpadła mi w ręce salamandra, stary wykop z zewnątrz dość ładna ale środek gorszy (chodź widać farbę - środek nie był czyszczony) moje pytanie czy Fosol nie usunie tuszowych pieczątek jeżeli takowe się zachowały ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 wg mnie usunie.nie ryzykowałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelFB Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2010 No właśnie się boje tego a nie mam na czym wypróbować. Jest jakiś inny sposób żeby nie usunąć pieczątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Posmaruj punktowo w jednym miejscu patyczkiem kosmetycznym i zobacz czy nie spływają.Różnie to z fosolem bywa,możliwe że nie ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelFB Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2010 Dzięki VIS sprawdzę może faktycznie nie zje".PzdrPaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.