Tauder Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 Proszę o wszelkie informacje o osobach z fotografii. Co to za rodzaj wojska z jakiego okresu pochodzi , jakie stopnie wojskowe . .Bardzo mi na tym zależy ponieważ w środku to jest mój pradziadek .
Luftlander Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Ten ączek" na czapce bardziej pasuje na Carat.
Tauder Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 Z tyłu fotografia opisana po rosyjsku więc pruscy muzykanci odpadają .Oto link do dokładniejszego skanu .http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/edcbf741b0e15997.html
abcd Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Czy mógbyś zaprezentować te opisy na odwrocie,może jest tam nazwa miejscowośći gdzie fotografię zrobiono byłoby to pomocne w identyfikacji .
Tauder Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 Fotografia , widać była odklejona z jakiegoś albumu dlatego prawie nic nie pozostało z tyłu .Jedynie fragment napisu fotografia po rosyjsku.
Tauder Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 Proszę o wszelkie informacje o osobach z fotografii. Co to za rodzaj wojska z jakiego okresu pochodzi , jakie stopnie wojskowe . .Bardzo mi na tym zależy ponieważ w środku to jest mój pradziadek .
Pytanie
Tauder
Proszę o wszelkie informacje o osobach z fotografii. Co to za rodzaj wojska z jakiego okresu pochodzi , jakie stopnie wojskowe . .Bardzo mi na tym zależy ponieważ w środku to jest mój pradziadek .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.