danielka Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 Witam, wie ktoś do kiedy mniej więcej trawa promocja Rutusa Proximy tzn do kiedy będzie kosztować 1300zł ??
mauser90r Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 Oj moim zdaniem dłużej ja kupiłem swoją 3 marca i była jeszcze promocja.pozdro
danielka Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 Wielkie dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam
doktordetektor Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Nie sądzę że producent powróci do starej ceny Proximy.
nikt Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Witam ! Panowie ,nie spekulujcie. VAT wzrasta od 1 stycznia . Cena nie zmieniła się od dwóch lat , a przecież istnieje coś takiego jak inflacja.Dodatkowo cena była kalkulowana w okresie kiedy dolar kosztował około 2,30 teraz jest około 3 pln. A cena dolara to cena tworzyw sztucznych , miedzi , elementów elektronicznych, i aluminium . Nie wiem kiedy zakończy się promocja i jaka będzie cena docelowa w przyszłym roku.Pozdrawiam RUTUS.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Tak zupełnie na marginesie.Od mniej więcej 2 lat ceny wyrobów przemysłowych są duszone kryzysem i praktycznie stoją. Tylko żarcie drożeje. Albo opakowania maleją :)Zdaniem specjalistów od rynku, po nowym roku to się skończy pod pretekstem wzrostu VAT.P.S.Rutusie, musisz mniej miedzi, plastiku i aluminium dawać, i taniej dolary kupować, wtedy cena... ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.