Skocz do zawartości

wspólne wykopki Lwówek/Złotoryja/Jawor/Chojnów

sza.man

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witaj stanx
nawiązując do twojego wątku o stowarzyszeniu to taki temacik został poruszony nieśmiało w naszej jak ją nazwał dino grupie EdEk i myślę że było by to do zrobienia -co o tym myślicie panowie prezesi Dino i Browarek a co do kopania to działamy w grupie głównie w niedzielę a w dni powszednie jako samotne wilki dla podtrzymania kondycji .pozdrawiam.
Napisano
Hej. Temat stowarzyszenia jest wart przedyskutowania ale najlepiej na żywo. Jutro będę na pierwszym zebraniu stowarzyszenia, które zakłada mój kolega w konsultacji z moim bratem więc zobaczę jak to wygląda od środka" Pozdrawiam
  • 1 month later...
Napisano
hej Gebelsy ! Zasypywac dołki . Najlepszy w te klocki to i tak był ŚP KRZYś ze Świerzawy znacie on to miał nosa . Za komuny to MO Całego żuka gratów wywieżli od niego pozdr..
Napisano
hej guzi a po czym wnioskujesz że nie zasypujemy a co do śp.Krzysia to znałem bardzo dobrze i w tamtych czasach starczyło podejść na trupień,przekopać pierwszą ziemiankę czy transzeję i były fanty w całkiem niezłym stanie a było to jakieś 20-25 lat temu.
pozdrawiam.
  • 2 years later...
Napisano
Postanowiłem odnowić posta ponieważ ekipa niejako z moich terenów.
Czy spotykacie się jeszcze w terenie i przede wszystkim macie jakieś wolne miejsca?
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie