dino73 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 tak panowie jako prezes Edka zgadzam się na ten wypad.EDEK"czyli Elitarna Dolnośląska Ekipa Kopaczy:)haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Położyłem się hehe dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2011 o proszę jak wątek się twórczo rozwinął...A jakie rejony szanowny EdEk penetruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanx Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Witam Panów.Czy wykopki tylko w niedzielę?PozdrawiamStaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 witaj stanxnawiązując do twojego wątku o stowarzyszeniu to taki temacik został poruszony nieśmiało w naszej jak ją nazwał dino grupie EdEk i myślę że było by to do zrobienia -co o tym myślicie panowie prezesi Dino i Browarek a co do kopania to działamy w grupie głównie w niedzielę a w dni powszednie jako samotne wilki dla podtrzymania kondycji .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Hej. Temat stowarzyszenia jest wart przedyskutowania ale najlepiej na żywo. Jutro będę na pierwszym zebraniu stowarzyszenia, które zakłada mój kolega w konsultacji z moim bratem więc zobaczę jak to wygląda od środka" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Od szatany he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 z pozdrowieniami dla całej ekipy -myślę że było przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Widzę że EDEK się rozrasta pozdro chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 szwejku bo tu nie ma miejsca na ściemę -pozdrawiam i myślę że jeszcze razem pokopiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Oj z pewnością ale jak widzisz czasu mi ostatnio brak na małe co nieco:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzi_2006 Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 hej Gebelsy ! Zasypywac dołki . Najlepszy w te klocki to i tak był ŚP KRZYś ze Świerzawy znacie on to miał nosa . Za komuny to MO Całego żuka gratów wywieżli od niego pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 4 Listopad 2011 Share Napisano 4 Listopad 2011 hej guzi a po czym wnioskujesz że nie zasypujemy a co do śp.Krzysia to znałem bardzo dobrze i w tamtych czasach starczyło podejść na trupień,przekopać pierwszą ziemiankę czy transzeję i były fanty w całkiem niezłym stanie a było to jakieś 20-25 lat temu.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffim Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Postanowiłem odnowić posta ponieważ ekipa niejako z moich terenów.Czy spotykacie się jeszcze w terenie i przede wszystkim macie jakieś wolne miejsca?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.