browarek Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Ja już hamulce zrobiłem, jeszcze jutro wymieniam krzyżaki na wale i auto w teren gotowe. Generalnie z Dinem73 mamy kilka miejscówek namierzonych. Dino73 jak by co to mogę ci pożyczyć BH tracker4, szału nie ma ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Siemka zobaczę jak będę stał z robotą jak coś to się odezwę, było by miło znów spic ten zacny złocisty trunek w tak doborowym towarzystwie pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Siemka jestem nieziemsko wkurwiony na firmę kurierską,fishera klient dostał już w piątek a ja kasy nie mam do tej pory,dopiero się dowiedziałem że na wpłatę pobrania na moje konto mają 5dni roboczych,mam nadzieje że jutro powinna być w końcu kasiorka.Mam zagwózdke jak cholera co za te kasę kupić.Raczej wiem czego nie kupie,już od czytania forum i śledzenia aukcji i ogłoszeń oczy mi na wierzch wyłażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 siema a co kolega dino73 chce nabyc dobrego?zdrów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 a co kolega ma do zaoferowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 nie żeby coś spylic;)pytam bo fisher to ogrome pojęcie tz drobnica militarka starsze uniwersalne?co wogule kolega preferuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 powiem tak bez ogródek sprzedałem fishera f5 bo mnie w k....ł,zasięgi moim zdaniem bardzo przeciętne,lubi się wzbudzać,dyskryminacja też na niezbyt wysokim poziomie.I interesuje mnie głównie drobnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 a po drugie ja jestem za nerwowy do ustawień w F5,może nie dałem mu szansy aby bliżej go poznać,ale cóż taką mam naturę.Ale nie róbmy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 no ja głównie militarka a co kolega chce kupic? drobnicowca może ze stajni minelaba bdb jest qłatro niektórzy mówią że lepszy od severinga gt?;)a i cenowo tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 dino bierz od browarka ten sprzęcik i w niedzielę się pobawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 ktoś tu z Jawora?. Ja mieszkam w Jaowrze , ale teraz aktualnie będę zaczynał szkołę wojskową w legnicy , ale zawsze chętny na wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 silver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Panowie kupiłem sprzęt!!!!!stara dobra konstrukcja White silver eagle to taki uproszczony dfx lub xlt zasięgi te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 więc w niedzielę testujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 no właśnie że nie,bo aukcje właśnie wygrałem sprzęt będzie po niedzieli,tak że Browarek ładuj mi nowe baterie do bounty huntera hehe,To co panowie niedziela no nie!!!Browarek zlokalizowałeś ten teren co ci mapkę wysłałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 dino zadzwonie do ciebie po południu to się dogadamy.pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Jeśli chodzi o domki koło G. to cel namierzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 cześc.to co Panowie -Niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 JASNE,KOPIEMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 z pozdrowieniami dla dina i browarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Widzę chłopaki że dajecie radę ja ostatnio chorowałem a teraz czasu brak pozdro dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 pozdro szwejk ja tamten tydzień zdychałem,no dajemy rade ekipa zajebista się zrobiła,wpadł byś w końcu do nas pokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Dino masz pocztę odbierz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 pozdrowienia szwejk,myślę że wszyscy będziemy na tak odnośnie twojej propozycji,zebrała się z nas taka paczka napaleńców że jak była by propozycja przekopania piekła to też pewnie byli byśmy ta tak,jeszcze raz pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Siemanko cieszę się;)szczegóły na priv albo może jak się uda to na żywo pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.