Skocz do zawartości

wspólne wykopki Lwówek/Złotoryja/Jawor/Chojnów

sza.man

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
cześć wszystkim.
ja mam ochotę na polatanie w niedzielę po terenach zaznaczonych na mapce w wątku,jak już pisałem byłem tam na wiosnę ale pola były w rzepaku a w tej chwili to już pokoszone,,chyba,,
pozdrawiam.
Napisano
kolego ten teren bardzo dobrze znam,biegałem tam z niejednym sprzętem i rewelacji nie było,no ale co roku teren orany i może akurat coś wyskoczy,jak dla mnie to nie ma problemu można w niedziele tam połazić,a najważniejsze jest spotkanie wymiana doświadczeń itp.
Napisano
czyli dokładnie jest nas czwórka na niedzielny wypad:
Ja,robroy,browarek i szwejk.
Jeszcze mi napiszcie kto będzie jechał z Jawora bo powysyłałem wiadomości na priv i się pogubiłem kto jest kto:)
Napisano
Jestem za kontynuacją wspólnych wypadzików,ekipa super,a że nic nadzwyczajnego nie znalazłem to drugi plan,ciesze się że fajnych ludzi poznałem,o tych samych zainteresowaniach.
  • 2 weeks later...
Napisano
hej panowie,żyjecie?hehe,ja żadnego wypadu nie proponowałem na te niedziele co była bo swojego fishera sprzedałem i na razie jestem bez sprzętu.A wy w niedziele łaziliście gdzieś?
Napisano
Siemka ja amory robiłem w aucie więc bez pojazdu byłem ,jedynie 2 godzinki w niedziele rano koło domu parę radosnych łopatek;) pozd panowie.
Napisano
cześć panowie ja też troszkę w okolicy pobiegałem,kiedy będziesz miał coś nowego bo czas by sie spotkać chyba na jakieś wspólne bieganie .pozdrowienia dla wszystkich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie