szwejk4 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Panowie jest środa kombinujemy coś wekend.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 no ja jestem za jak najbardziej,piszcie kto się pisze na wypad i jaki teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 cześć wszystkim.ja mam ochotę na polatanie w niedzielę po terenach zaznaczonych na mapce w wątku,jak już pisałem byłem tam na wiosnę ale pola były w rzepaku a w tej chwili to już pokoszone,,chyba,, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 kolego ten teren bardzo dobrze znam,biegałem tam z niejednym sprzętem i rewelacji nie było,no ale co roku teren orany i może akurat coś wyskoczy,jak dla mnie to nie ma problemu można w niedziele tam połazić,a najważniejsze jest spotkanie wymiana doświadczeń itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Chętnie się przyłącze. Może Wzgórze Czaszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 kolego Browarek sprawdź pocztę ,poszło info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 To jak niedziela tak? no i pytanko teraz gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 kolego szwejk na pewno niedziela a szczegółowe informacje wyśle na priv po uzgodnieniu z pozostałymi chętnymi kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 czyli dokładnie jest nas czwórka na niedzielny wypad:Ja,robroy,browarek i szwejk.Jeszcze mi napiszcie kto będzie jechał z Jawora bo powysyłałem wiadomości na priv i się pogubiłem kto jest kto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 Będę w niedzielę na ustalonym miejscu w Jaworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 Oczywiście każdy niech bierze wałówę picie itp,żeby nie było że jest głodny i chce do domu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Się wie:)tylko że ja będę kierować :( ja lecę przez Chojnów Legnicę tak że mogę kogoś zabrać po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Panowie było ok i tak jak mówiliśmy trzeba to jeszcze powtórzyc pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 cześć.potwierdzam ,było oki,fajna ekipa się tworzy,tak jak mówiłem w niedziele jestem do pełnej dyspozycji,pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Jestem za kontynuacją wspólnych wypadzików,ekipa super,a że nic nadzwyczajnego nie znalazłem to drugi plan,ciesze się że fajnych ludzi poznałem,o tych samych zainteresowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 To co panowie, za tydzień dogrywka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 I jak panowie kopieta coś pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 przeczytaj wiadomość szwjk4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 sorki miało być szwejk4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 wyjazd udany pozdrowienia dla browarka i dina za tydzień powtórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 następny wypadzik super,oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Myślę że w niedziele uda mi się z wami pokopac trochę a i kumpla przywiozę pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 hej panowie,żyjecie?hehe,ja żadnego wypadu nie proponowałem na te niedziele co była bo swojego fishera sprzedałem i na razie jestem bez sprzętu.A wy w niedziele łaziliście gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Siemka ja amory robiłem w aucie więc bez pojazdu byłem ,jedynie 2 godzinki w niedziele rano koło domu parę radosnych łopatek;) pozd panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 cześć panowie ja też troszkę w okolicy pobiegałem,kiedy będziesz miał coś nowego bo czas by sie spotkać chyba na jakieś wspólne bieganie .pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.