sza.man Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 pocztę odebrałem:-)Jutro, gdzieś tak od 12 do oporu będę kopał w okolicach tej dziwnej unijnej dróżki, idącej łukiem z Rokitnicy przez pola do Prusic.Mam nadzieję że znajdzie się jakieś ściernisko a nie tylko gruba orka z błoterm po pas.Jakby się takowe nie znalazło, to na szczycie najwyższej góry, której zbocza trawersuje dróżka jest taki niby lasek i tam też można podobno coś znaleźć.Hough! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Witajcie panowie może jest ktoś z okolic Żagania Szprotawy kto chce lecieć posiadam auto zrobimy składaka i polecimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 i jak tam panowie dołki pełne były:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 witajcie,u mnie z fantami szału nie było ale za to zwiedziłem pozostałości po niemieckich zakładach niewiadomego przeznaczenia w barcinku w okolicach Jeleniej góry.Może ktoś ma jakieś wiadomości odnośnie tej fabryki bo ja dotarłem do samych nie potwierdzonych informacji.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2011 Ja jestem 8 zetów do przodu i to w pięknej patynie:-)))Pogoda super, teren też.W okolicach Rokitnicy i Prusic z napoleonami blado, ale jest dużo dobrze czytelnych starych dróg.O dziwo wiele z nich nie zasypane popiołem ani żadnym innym syfem.Bardzo obiecujące tereny z pięnymi widokami na pół Śląska.We wtorek robię całodniową poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 wątek nieco przymarzł, więc odgrzewam:-)Słyszał ktoś kiedyś coś o bitwie pod Studnicą???Ja się dzisiaj dowiedziałem że coś takiego było he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 witam jestem ze Złotoryi i chętnie się dołączę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Ja jestem z okolic Jawora i też chętnie bym z kimś pokopał. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2011 http://www.pbi.edu.pl/book_reader.php?p=40531&s=1może ktoś nie czytał jeszcze...///Grodziszcze- GrodziecMertschutz - Mierczyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 10 Luty 2011 Autor Share Napisano 10 Luty 2011 Jeżeli pogoda się utrzyma to może jakiś sabat poszukiwaczy w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Dopiero przeczytałem szkoda może na przyszła co pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Jeżeli pogoda się utrzyma to może jakiś wypad w teren w niedzielę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Jak najbardziej jestem na tak;)gdzie i na którą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Co do miejsca, to temat jest do dogadania i jak również godzina myślę, że szczegóły na pocztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browarek Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 chętnie się dołączę. Jak by co to weźcie mnie też pod uwagę oki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Wczoraj się dowiedziałem ze pracuję w niedziele, tak ze lipa;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 hmmm, może niedziela...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Witam, do południa jak najbardziej się pisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Wiem że święta ale może coś na sobotę zaplanujemy panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 idzie nam ta integracja jak krew z nosa...Może następny weekend (pierwszy po świętach)???Miejsca starczy dla wszystkich...P.S. jak ktos ma nastoletnią córkę to może zabrać:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 szaman ja mam takową córkę a pytasz bo pewnie masz nastoletniego syna hi. hi.a co do wekendu po świętach to na dzień dzisiejszy wraz z kolegą z Jeleniej byli byśmy chętni bo okolica ciekawa ale dopiero koło środy będziemy pewni czy sobotę mamy wolną.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Dokładniej sobota czy niedziela wole sobotę;)pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2011 też wole sobote, ale niedziela jest chyba terminem bezpieczniejszym ze względu na mniejsze natężenie rolników mogących pogonić z pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 szaman a jak u ciebie ze znajomością tamtych okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 nijak, dwa razy tam ryłem.Parę rzeczy wyszło.Dojazd znośny.Jakby sie okazalo że pola niedostępne mozna sie schowac w las, tam też co nieco zalega w gruncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.