Skocz do zawartości

wspólne wykopki Lwówek/Złotoryja/Jawor/Chojnów

sza.man

Rekomendowane odpowiedzi

pocztę odebrałem:-)
Jutro, gdzieś tak od 12 do oporu będę kopał w okolicach tej dziwnej unijnej dróżki, idącej łukiem z Rokitnicy przez pola do Prusic.Mam nadzieję że znajdzie się jakieś ściernisko a nie tylko gruba orka z błoterm po pas.
Jakby się takowe nie znalazło, to na szczycie najwyższej góry, której zbocza trawersuje dróżka jest taki niby lasek i tam też można podobno coś znaleźć.
Hough!

• Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
witajcie,u mnie z fantami szału nie było ale za to zwiedziłem pozostałości po niemieckich zakładach niewiadomego przeznaczenia w barcinku w okolicach Jeleniej góry.Może ktoś ma jakieś wiadomości odnośnie tej fabryki bo ja dotarłem do samych nie potwierdzonych informacji.
pozdrawiam

Ja jestem 8 zetów do przodu i to w pięknej patynie:-)))
Pogoda super, teren też.W okolicach Rokitnicy i Prusic z napoleonami blado, ale jest dużo dobrze czytelnych starych dróg.O dziwo wiele z nich nie zasypane popiołem ani żadnym innym syfem.Bardzo obiecujące tereny z pięnymi widokami na pół Śląska.We wtorek robię całodniową poprawkę.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
szaman ja mam takową córkę a pytasz bo pewnie masz nastoletniego syna hi. hi.a co do wekendu po świętach to na dzień dzisiejszy wraz z kolegą z Jeleniej byli byśmy chętni bo okolica ciekawa ale dopiero koło środy będziemy pewni czy sobotę mamy wolną.pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie