kosciej Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 witam mam pytanie czy bardziej mam go przypisywać do jakiegoś zegara czy sztandaru ????z drugim skrzydłem powinien mieć 17cm na wysokość ma 8cm w głowie ma otwór gwintowany z pewnością na jakąś koronę z góry dziękuję
kosciej Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 witam mam pytanie czy bardziej mam go przypisywać do jakiegoś zegara czy sztandaru ????z drugim skrzydłem powinien mieć 17cm na wysokość ma 8cm w głowie ma otwór gwintowany z pewnością na jakąś koronę z góry dziękuję
kosciej Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 z twarzy raczej na sokoła nie wygląda w grafice u wujka googla sokoły tg nie mają korony ten ewidentnie ma na nią miejsce
shadowN Napisano 12 Luty 2012 Napisano 12 Luty 2012 to nie TG Sokół, a orzeł od świecznika lub mebla.pozdro.
Pytanie
kosciej
witam
mam pytanie czy bardziej mam go przypisywać do jakiegoś zegara czy sztandaru ????
z drugim skrzydłem powinien mieć 17cm
na wysokość ma 8cm
w głowie ma otwór gwintowany z pewnością na jakąś koronę
z góry dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.